OzoneMP with 2.2

Learn new tweaks for the DRS 2006 Broadcast Processor Plugin, DRS 2006 Internet Broadcaster Plugin, 3rd party utilities and more. Add Ons and Plugins has a wealth of information dealing with many additional components created specifically for DRS 2006 radio automation software.

OzoneMP with 2.2

Postby gtorn » Mon Mar 01, 2010 3:07 am

I am using OzoneMP since I cannot use my old processor plug-in with 2.2. The problem I am having is it opens 2 of them and uses one for the audio playing and then goes to the other for the next audio and then back to the first. I have looked for answers every where. Anybody have any advice? Thanks 8)
gtorn
New Broadcaster
New Broadcaster
 
Posts: 7
Joined: Wed Mar 11, 2009 10:49 pm
Location: Indiana USA

Postby Stashu » Mon Mar 01, 2010 6:59 am

I'm not exsctly sure, but one explanation could be that DRS2006 is using Windows Media Player. And, when it plays the songs there may be more than one instance of WMP running. Note, the three Volume controls in the On Air Studio.
Maybe Mark or Jeremy could shed some light on this one.
By the way, I have Ozone Mp and can't seem to get it to work in the OARS. do you have any tips?
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 393
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA

OzoneMp con't

Postby gtorn » Thu Mar 04, 2010 9:49 pm

I took the OzoneMP off and started using DFX Audio Enhancement. The muti-open problem went away and the basic setting sounds pretty good.
gtorn
New Broadcaster
New Broadcaster
 
Posts: 7
Joined: Wed Mar 11, 2009 10:49 pm
Location: Indiana USA

Re: OzoneMP with 2.2

Postby Stashu » Mon Nov 28, 2011 9:06 pm

When you've used Ozone or any other plugins, did they work in all modules? Or, was it selective? I had it working in the Audio Manager, but couldn't get it to work in the OARS.
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 393
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA

Re: OzoneMP with 2.2

Postby Stashu » Tue Nov 29, 2011 10:16 pm

By the way, if we put a plugin like that on the Windows Media Player, does DRS2006 recognize that? Or does it use its own instance of WMP?
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 393
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA

Re: OzoneMP with 2.2

Postby Stashu » Thu Mar 07, 2013 8:34 pm

I'm wondering about 4.0. Will there be a way to use regular VST plugins for the system? Or, will we be able to use plugins like Ozone for Windows Media Player?
Just getting ready for 4.0, and want to get a handle on the type of processing to look into.
Thanks.
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 393
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA

Re: OzoneMP with 2.2

Postby DRS 2006 - Mark » Mon Mar 18, 2013 12:10 pm

Sure there will be. 2 plugins are already available. More coming soon.
Mark
DRS 2006 Help Desk
DRS 2006 - Mark
Administrator
Administrator
 
Posts: 632
Joined: Thu Apr 17, 2003 2:55 pm
Location: Bremen, Germany


Return to DRS 2006 Add Ons and Plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron