Global settings in Audio Manager

Take these pearls of wisdom and run. Read insightful views from many who have discovered shortcuts when using the DRS 2006 Audio Manager, mp3 tools for taming that out of control music library and lessons taught from those who learned them the hard way. Do yourself a favor and read this forum. You too will become a DRS'er.

Global settings in Audio Manager

Postby Orthoradio » Sun Jan 13, 2008 10:23 pm

Is there a way to apply the cue out and fade out settings globally so i don't have to do it for each file? I need all files set to 0 on cue out and fade out.

Thanks.
Orthoradio
New Broadcaster
New Broadcaster
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 12, 2008 6:44 pm

Postby Stashu » Mon Jan 14, 2008 6:15 am

If you are in 3.0 in Audio Manager, click the 'Utilities' block. there you can set a universal Cue in or Cue out.
I know that it automatically loads the files in with a 5 second cue out.
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 386
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA

Postby BenTCFM » Tue Jan 15, 2008 3:28 pm

adding to Stashu, when your inserting your items, you can pick your cue time. So pick "0" if you have no scilence at the end or begining of your files.
Ben C
Music / Tech Dept
89.7 Twin Cities FM
www.twincitiesfm.com.au
"On-air 24/7 & Using Drs ENT V3"
BenTCFM
New Broadcaster
New Broadcaster
 
Posts: 16
Joined: Wed Apr 13, 2005 10:54 am
Location: Australia

Postby Stashu » Tue Mar 17, 2009 7:10 am

Be careful when adding Cue in and Cue out points globally.
The best method is to do the songs individually, and do it right. The computer doesn't dance and doesn't have rhythm. So, be the judge on where the Out cues go. Your station will sound better for it.
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 386
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA


Return to DRS 2006 Tips and Tricks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron