Offline playlists

Take these pearls of wisdom and run. Read insightful views from many who have discovered shortcuts when using the DRS 2006 Audio Manager, mp3 tools for taming that out of control music library and lessons taught from those who learned them the hard way. Do yourself a favor and read this forum. You too will become a DRS'er.

Offline playlists

Postby Stashu » Wed Jun 04, 2014 5:24 pm

If I have a copy of my music an a tablet, and a sublicense of V4 on that tablet, what files do I have to transfer to the main computer to have the main system run playlists? Or info from the Manager when I buy it?
Or, is there a better way to do offline setup?
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 402
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA

Re: Offline playlists

Postby dixita » Thu Aug 10, 2017 7:04 am

Hello..

To - do offline i think there is no way. You may use wifi support.
dixita
New Broadcaster
New Broadcaster
 
Posts: 13
Joined: Tue Apr 04, 2017 10:55 am

Re: Offline playlists

Postby Stashu » Mon Aug 13, 2018 7:56 pm

To anyone,
If I have two versions of the DRS2006 Version 4, on two separate computers, what files would I have to copy to use both programs separately?
I know I can have a duplicate of my music drive and point the program to it, but ...
My question is what do I have to copy to avoid doing the intros, categories, fade/cold flags, etc. on over 2,000 songs.
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 402
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA

Re: Offline playlists

Postby Izzard » Thu Oct 03, 2019 12:05 pm

Is there not a way to automatically do this for however many songs you need? I always assumed there was.
Izzard
New Broadcaster
New Broadcaster
 
Posts: 1
Joined: Tue Oct 01, 2019 11:32 am

Re: Offline playlists

Postby Stashu » Sun Oct 13, 2019 7:28 pm

There is an auto way to put cues, etc. But, if you want a great mix, it's better to go song by song and place cue tones and intros for each song.
So, my original question was to find out what to do to have two instances of the program using one database.
In version 2.2, if you wanted to keep the customed cues, you had to copy a file or two to the other computer, or drive to maintain the customization.
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 402
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA


Return to DRS 2006 Tips and Tricks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron