On Air Editor Question

Get involved with the constant growth of new versions of DRS 2006 radio automation now in development. Learn how to become a BETA tester and sample some of the most amazing software breakthroughs in broadcast automation found only in DRS 2006.

On Air Editor Question

Postby grimmy » Mon Apr 02, 2007 4:18 am

Can anyone answer this?
In V2.1 STD the On Air Editor is included in the version.
After downloading V3 Betas, I find that the On Air Editor
button is not accessable. It is nice to have the "Insert New Item"
"Up", "Down", and other funtions on the main screen but, you can't look at the whole playlist. Seems wrong to take that option out of the STD version and make it available only in the Pro/Ent versions. I only see the On Air Editor beta download in those
sections. Anyone know if this is the intensions

Grimmy
grimmy
New Broadcaster
New Broadcaster
 
Posts: 20
Joined: Mon Mar 21, 2005 12:35 am
Location: U.S.A.

Postby DRS 2006 - Harrison » Mon Jul 16, 2007 4:57 am

Blimey it's been such a long time since I helped anyone with support on DRS 2006.

I'm thinking perhaps you haven't migrated your 2.1 database to the new v3.1 database?
Harrison
DRS 2006 Support Center
DRS 2006 - Harrison
DRS'er
DRS'er
 
Posts: 693
Joined: Thu Apr 17, 2003 4:11 pm
Location: Newcastle-Upon-Tyne, England

Postby Normi » Mon Jul 30, 2007 7:38 am

I have the same problem and the database is already converted to the new format.
Normi
New Broadcaster
New Broadcaster
 
Posts: 4
Joined: Mon Jul 30, 2007 7:25 am
Location: Germany


Return to DRS 2006 Interactive Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron