What would use to replace DRS

Get involved with the constant growth of new versions of DRS 2006 radio automation now in development. Learn how to become a BETA tester and sample some of the most amazing software breakthroughs in broadcast automation found only in DRS 2006.

What would use to replace DRS

Postby djneiljbirmingham » Mon Jul 16, 2007 4:56 pm

Right, you have Vista

You cant use DRS. There are no updates. The company is dead.

What would you use instead?

PS Lets see how long before I get thrown off this site for giving my bit of two penneth.

FREEDOM OF SPEECH THATS ALL I SAY
djneiljbirmingham
New Broadcaster
New Broadcaster
 
Posts: 5
Joined: Sun Feb 04, 2007 10:42 pm

Postby jeisenzimmer » Tue Jul 17, 2007 12:15 am

Since you added your two cents, I will add mine.

A lot of the automation software that I have seen, they do NOT reccommend Vista at this point...mainly because the drivers are unstable. A lot of them are still holding their own with 2000/XP. My best reccommendation is to can Vista and back down to XP.
jeisenzimmer
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 341
Joined: Sun Sep 28, 2003 5:58 pm

Postby DRS 2006 - Harrison » Tue Jul 17, 2007 2:02 am

This is not an acceptable topic and an insult to the hard work that is being done to bring you a fine product. Closed.
Harrison
DRS 2006 Support Center
DRS 2006 - Harrison
DRS'er
DRS'er
 
Posts: 693
Joined: Thu Apr 17, 2003 4:11 pm
Location: Newcastle-Upon-Tyne, England


Return to DRS 2006 Interactive Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron