Error on start

The DRS 2006 Support Center is the backbone of DRS technical support. Inside you'll find topics regarding many technical issues involving the use of DRS 2006 radio automation, its plugins, supporting apps and much more. Come on inside and learn something.

Error on start

Postby Stashu » Thu Jun 06, 2013 6:04 pm

'Hard Error'. This is a screen that I get occasionally when restarting V4.
Is it a hardware issue or something in the Settings?
By the way, this doesn't stop the program from loading, and everything runs as normal.
I just get this screen occasionally on start.
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 380
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA

Re: Error on start

Postby Stashu » Thu Aug 22, 2013 6:38 am

Still getting the 'Hard Error' message on first start when the updates auto load.
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 380
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA

Re: Error on start

Postby Stashu » Fri Sep 06, 2013 3:09 pm

Again, still getting the 'Hard Error' when the new versions are loaded. Everything works fine, but I get this screen when I start the program for the first time after the autoload.
Consulting. Imaging.
Stashu
Super Broadcaster
Super Broadcaster
 
Posts: 380
Joined: Fri Jul 15, 2005 9:19 pm
Location: USA


Return to DRS 2006 Support Center

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron